Företagsfest = rund under fötterna

Jaha, ni undrar hur det gick på gårdagens årliga sommarmiddag med företaget!
Välkomna med!

Jag och mitt skägg - ja, jag klarade utmaningen.

Min fantastiska kollega som är "fasligt rädd för kvinnor".

Maten - god. Halloumi för mig.

Spriten - god. Whisk(e)y för mig.

Fantastiska favoritflatan.

En av dem är kär i mig.

Chef.

Två är bögar, en är nyskild.

En är pervers. En är trebarnsmor.

Supersexig "dörr"man.

Kvällen avslutades på halvsunkig krog.

Aha, ni undrar varför jag sällan äter ute! Det beror på att jag lagar bättre mat själv. Okej, det var gott, men en blir ju knappast mätt och hur dyr maten än är så hamnar man ändå förr eller senare i en kilometerlång toalettkö.
Servicen var dock utmärkt och jag tackade för ”god service” när vi gick.
Aj, ni undrar varför jag föredrar så kallade bögbarer! Det beror naturligtvis på att så fort man går på en så kallad heterolokal så finns där inga rediga herrtoaletter – nej, likt perversa svin förväntas man stå i nån jävla ränna och hänga fram ballen. Inte okej.
En smiter således in på damernas och där finns puttinuttiga fruntimmer som väser ”hallå, damernas” och jag svarar: ”jag vet, jag är inte intresserad av din fina, lilla fitta, jag vill bara pissa”.
Leve homohakens unisextoaletter!
I missed my gays.
Sedan gick jag och hämtade Sebbe hos den nya, fantastiska hundvakten (som kommer på utsatt tid, sharp, sånt går vi igång på) och gick hem och sov av mig ruset. Det blev ganska mycket av det goda.

2 reaktioner till “Företagsfest = rund under fötterna”

Kommentarer är stängda.