Fisk eller fågel

Home sweet home. Var på Side Track med R och drack en öl plus åt (jättelite) av deras midsommarbuffé. Jag började ju äta kyckling för ett par månader sedan – efter ett drygt decenniums helvegetarisk diet – och idag (i brist på bättre) smakade jag på sill. Senapssill. Senapen var god men sillen var så där. Tog även en tugga lax men det fick räcka så – psyket sa stopp.
När det blev trångt i de små lokalerna och R gnällde (nåja) över att han var hungrig styrde vi kosan mot favoritrestaurangen min; Indian Garden vid Medborgarplatsen. Älskar deras mat och det var första gången jag åt indiskt sedan jag började äta fågel så jag beställde med nyfiken min in en stark kycklingrätt. Det smakade mums. Tog en promenad hem och här är jag nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *