Fina hundägare och jobbiga ynglingar

Har just varit ute och lekt med Elvis och Morris. Eller det var väl Sebbe som lekte mest. Båda hundägarna var såna jag gillar; som inte tror sig veta ALLT. Har svårt för messerschmits.
Var på premiären av Neo’s Digital Lounge i Gamla Stan igår kväll. Satt och diskuterade politik, miljöförstöring och finländska homoikoner (Paula Koivuniemi, Kikka) med en finlandssvensk Micke som jag aldrig träffat tidigare. En yngling, som hade kommit fram och smörat för mig under kvällen, kom fram och smörade för Micke. Ynglingen var obehaglig och jag märkte snart att han var en så kallad tiggare som var ute efter en så kallad sockerpappa. Så fort han fick tillfälle grep han tag i mitt eller Mickes glas för att ta sig en slurk och eftersom jag inte är väna, ljuva Kim längre blev jag heligt förbannad; reste mig upp, tog glaset ifrån honom och kysste Micke för att ynglingen skulle tro att vi var ihop och därmed lämna oss i fred. Det gjorde han också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *