Fan vad jag svor

Jag, som alltid har varit en sådan mes, har börjat svära och hytta med näven åt alla idiotiska bilister som (som sagt) varje dag tvingar mig att vara med om nya nära-döden-upplevelser.
Nyss när jag cyklade hem så höll jag på att bli påbackad av en rysk buss från 1200-talet – hade jag inte varit en sådan rutinerad cyklist så hade jag dessutom kunnat bli klämd till döds.
Strax före mötet med den ryska bussen så svor jag åt en gaggig människa som uppenbarligen inte borde få sitta bakom ratten längre. Han eller hon körde asdåligt och tvärnitade framför varje gatukorsning, förmodligen osäker på var det skulle svängas av.
Idiot.
Jag har inget körkort och jag har suttit bakom en ratt endast en gång i mitt liv, men jag lovar att jag kör bättre än de flesta huliganbilister i Stockholm.
Det finns naturligtvis huligancyklister också! Jag vill härmed ge en känga åt de idioter som talar i telefon medan de cyklar på överfulla cykelbanor längs hårt trafikerade gator. Naturligtvis bär de aldrig hjälm heller. Men ja, ja, vi vet ju alla att de uppenbarligen inte har särskilt mycket att skydda.
För övrigt äger 9/10 nära-döden-upplevelser rum framför slottet, och mina ”olyckor” är tydligen inte de enda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *