Ett par saftiga avslöjanden

Eftersom det är lågsäsong gällande bloggläsandet under just denna vecka tänkte jag passa på att komma med ett avslöjande eller två. På så vis har jag skrivit om det – även om många missade just detta inlägg.
1. Paraplyfrågan
Ja, jag tog det med mig. Det ligger på jobbet just nu.
2. Jag läser ett par bloggar endast på grund av att jag måste ha någon att ogilla. Oroa er ej. Jag kommenterar aldrig på de bloggarna och de läser inte mig heller.
Den ena är skriven av en kvinna som jag verkligen verkligen ogillar och jag kan inte sätta fingret på varför. Det är nåt med hennes gnäll som gör att jag mår illa varje gång jag surfar till henne men jag mår lite bra också så jag fortsätter läsa.
Den andra är skriven av en man (nåja) och jag blev så besviken då jag av en slump hamnade hos honom första gången. Än en gång insåg jag att fördomar är rena rama sanningar. Det handlar om en människa som lägger ner hela sin själ på sitt utseende (utan att lyckas). Samtidigt är han så blåst att jag blir rädd (på riktigt). Naturligtvis har jag aldrig läst en blogg text som är lika illa skriven.
Jag insåg för ett tag sedan att visst är det underbart att hamna på en välskriven blogg! Jag får nästan en liten orgasm varje gång. Jag ser det framför mig: versaler på de rätta ställena. Punkter istället för kommatecken (varför, oh varför, envisas vissa med just detta sattyg?) och inte minst minimalt med stavfel (förmodligen oftast typo).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *