En glädjens dag

Ja, det är en en glädjens dag för Sebbe varje gång jag kasserar ett par strumpor.
Hahaha. Han är så söt. Och avmaskning pågår. Tabletterna göms i köttbullar. Mycket populärt. Det där med att gömma dem i ostskivor fungerar inte längre.

Ytterligare en bra sak med den beryktade bloggkraschen är att jag tack vare uppdateringen av WordPress kan publicera fler än en bild när jag bloggar från iPhonen. Bara en sån sak.

4 reaktioner till “En glädjens dag”

  1. Naeh, vad sött. Jag känner igen det där. Mille brukar hänga i våra strumpor när vi ska ta på och av dem. När han vill busa med dem så brukar jag rycka tag i strumpan så han släpper den och trä den över huvudet på han för ett par sekunder. han blir helt galen efteråt…kanske beror på ångorna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *