Drömbostaden KAN bli vår

Jo, jag tänkte som så att eftersom jag är rätt sur och nere just nu så kan ni hjälpa mig att bli på bättre humör genom att låta mig köpa min drömbostad! Den ligger ute på Hemnet just nu och vi talar om en stor etta på Fendergatan 6, 3 tr i vårt älskade Hammarby Sjöstad. Se här.
Jo, jag tänkte ödmjukt dårå… att om alla bloggläsare skänker en summa så blir det inte särskilt djupa hål i era plånböcker! Lägger ni en femhundring så kommer vi på nolltid upp till utgångspriset 2 125 000 kr! Då är ni alla välkomna på inflyttningsfest (mina fester är alltid mycket roliga och populära!) och lägger ni till en femtiolapp så lovar jag att servera både mat och skumpa.
Se här vilket fint liv Sebbe och jag kommer att få. Vi är faktiskt värda det här.

Tänk vilka mysiga promenader vi kan ta i Hammarby Sjöstad!

Välkomna in i vårt vackra kök! Här har vi glöggfester och här lagar jag mina mumsiga vegetariska rätter. Och inte minst mina populära chokladmuffins!

I vardagsrummet kan jag bläddra i en vacker bok medan Sebbe tar igen sig en smula.

Sebbe älskar att vara ute på balkongen och glo på folk och fåglar medan jag ligger i soffan och filosoferar. På bordet ligger såklart Försvarets Hudsalva – alltid redo för lipsen.

Här tvättar jag mina vackra plagg. Och min vackra kropp. Lovar att publicera badbilder om jag får denna bostad!
TACK PÅ FÖRHAND!

16 reaktioner till “Drömbostaden KAN bli vår”

  1. Jag kan bidra med 2,50:- Det är ungefär vad jag har just nu men delar gladeligen med mig… Kanske jag i alla fall får komma in i trapphuset för den summan?

  2. Vi säger så här. Om du får ihop 2 124 500,- men absolut inte kan skrapa ihop den sista 500:dringen – då skjuter jag till den mot en chokladmuffins!

  3. Det låter som en god idé det där, men du har ju en så mysig lya redan? Jag kan försöka bidra med 500-lappen from 2 140 000.

Kommentarer är stängda.