Diverse torsdag

∆ Det var värst vilka känslostormar gårdagens fråga om kex vs schex rörde upp ☺
∆ Igår kväll var jag ute och strosade i mörkret med min rara hund då jag plötsligt kände ett sting av lycka. Vet ej varifrån känslan kom men den var varm och ganska stor. Mitt humör är väldigt jämnt och pendlar sällan mellan himmel och helvete, vilket blir rätt tråkigt emellanåt, därför är sådana här överraskande känslosvallningar mer än välkomna.
∆ Det är så otroligt barnsligt när sportmänniskor har smeknamn, typ Birgitta “Gittan” Karlsson. Varför måste sportfånar envisas med att vara så himla töntiga?
∆ “Vart försvann Lordi?” frågar idag Hufvudstadsbladet med anledning av att ESC-vinnarna inte inte verkade dyka upp på president Tarja Halonens självständighetsfest igår kväll. Av säkerhetsskäl var ingen välkommen iförd maskering och Lordi valde således tydligen att stanna hemma. Hur är det de där hiphopmänniskorna brukar säga nu igen… Respect!?
∆ Vilket tjat om att Prinsessan Lilian inte får gå på Nobelfesten… Hon kanske måste sitta hemma och plugga svenska?
∆ Och han som fick lov att amputera benet efter att (antar vi) ha fått fel bröd på McDonalds… Klart han ska ha ersättning. Stäm! Stäm! Stäm!
∆ Och mobiltelefonerna ska inte hålla längre än 3-4 år. Skäms! Inte konstigt att vi snart behöver fem jordklot för att överleva.
∆ Svenska kyrkan har äntligen – efter 30 år – bestämt att homopar ska få välsignas i kyrkan. För övrigt stör jag mig något enormt på prefixet homosex-. Det är homosexklubbar och homosexvälsignelser osv. osv. Jag kommer hädanefter ge allt heterofilt prefixet heterosex-.
Lena Sundström är också trött på tjatet om Fågelsång eller vad han heter.
∆ Jag har en ny date, med en fransk hunk (och han vet inte ens om att han är en hunk, tihii, så charmigt). Jag (för en gångs skull) frågade och han svarade; “ja gärna en öl”.
∆ Slutligen; för 20 år sedan:
7 december 1986 söndag
Jocke kom till mej på morgonen och jag diskade, såg på Madonna, spelade in från t.v. och pappa åkte till Västerås (nära Stockholm). Han ska gå en kurs om robotar och han kommer hem om en vecka. Och jag längtar redan efter pappa!
Nu ska jag läsa några heterosexbloggar. Ciao.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.