Det känns inte som fredag

Konstig natt.
Drömde flera konstiga drömmar, vaknade titt som tätt och funderade över otippade saker.
Plötsligt låg jag och tänkte på hur ointressant det är att astronauten som inte kom iväg är från Sverige. Vad är Sverige? Vad är landsgränser? Varför finns de och vad har de för syfte? När de träffar aliens i rymden, tror någon att de bryr sig om vilken del av jorden dessa människor kommer från? Skulle inte tro det. Så vem bryr sig?
Sedan drömde jag att jag hade på mig en ring som var så tight att fingret började blöda men jag ville verkligen inte ta av mig ringen (gjorde det dock till slut). Och att jag skulle få flytta hem “imorgon” men var orolig över att det inte skulle bli av.
Naturligtvis försov jag mig. Men inte så faligt – hann i tid till jobbet men det är jobbigt att stressa på morgonen. Hade dock lite ögongodis på t-banan (klart fuckable) och jag börjar tro att jag är ögongodis för mitt ögongodis också… Detta var tredje morgonen på raken nämligen…
Igår när jag var på väg in efter Sebbes kvällstoa satt det en dekal på porten: “Vill du ha fler gängvåldtäkter eller vill du ha ett svenskt Sverige?” Jag blir så trött och bedrövad.
För övrigt är det jobbigt med människor med jättehög volym på mobilringsignalen och dessa människor har alltid telefonen någonstans långt borta så det tar enormt lång tid att plocka fram den. Eller som bruden på t-banan häromsistens som vägrade svara när hennes mobil konstant ringde. Ljudlöst läge, någon? Folk är så… tröga!