Det gör inte ont

Just nu är jag jätteglad för jag har inte det minsta ont. Var på apoteket och köpte Ipren och plötsligt var smärtan helt borta. Ja, jag fick ju ta en tablett först dårå. Varken Treo, Alvedon eller Voltaren hjälpte.
Sedan var det dags för Sebbe att ta ett bad och därefter rakade jag bort min tuppkam så nu är jag snaggad och naturell igen. När jag kom ut ur duschen satt Sebbe och väntade (se bild). Åh, han är ju så söt och ikväll ska han sova borta då jag ska trotsa mitt uppsvällda ansikte och göra något kul – detta är trots allt min lediga helg.
Edit: Jag insåg just att jag idag tagit en Zyban! Jag fick nämligen två värktabletter av en kollega igår och jag hade en kvar i väskan så när jag rotade runt tog jag den första jag hittade. Och nu insåg jag att det var en Zyban (aldrig hört talas om tidigare). Kollade på Fass vad det var och den används vid rökavvänjning! HUR har den hamnat i min väska? Jag förstår ingenting.