Det enda rätta


Det är Pälsfri fredag idag, vilket uppmärksammas här och där och naturligtvis även på fantastiska Kim Milrell.se.
Jag är en sån där Djurens Rätt-medlem, och se så härlig jag är; reko och hyvens på alla sätt och vis! Det kan du också bli genom att klicka här:
djurens rätt
Och när du ser sälens blick på bilden nedan (favorit i repris) så vet du lika väl som jag att det enda rätta är att göra som Kimman:
✔ bli vegetarian
✔ bli medlem i Djurens Rätt eller dylik organisation
✔ bär fuskpäls (jag har ju faktiskt en!)

Avslutningsvis vill jag säga att jag blir jävligt provocerad av gnäll om ”de stackars grisarna” när vi alla vet att svennebanan ändå sätter tänderna i julskinkan om några veckor. ”Det hör till”, flämtar han. ”Det är tradition”, kvider hon.
Fuck it, säger jag.
Det är samma visa varje år. Förra året skrev jag om grisarnas magsår.

10 reaktioner till “Det enda rätta”

  1. Jag är också en sån där djurensrättare. Jag hatar också det där med ”det är tradition”, ja, men det är väl tradition att gifta sig i kyrkan också eller för den delen att gifta bort sina döttrar, och det är väl ingen tradition svennebananerna vill ha kvar..

  2. Jamen precis. Jag blir så irriterad på att folk gnäller utan att göra något. Om man vill äta kött så får man antingen ta att det är skit med hanteringen och vara kall och hjärndöd eller så ser man till att protestera och bara köpa kött som är vettigt producerat.

Kommentarer är stängda.