Det är något med heteromän

Jag har nu inte bara förstått utan även accepterat att heterosexuella män runt min egen ålder inte gillar mig. Jag vet inte varför detta är, men så är det i regel. Jag hajar att det var därför de utsatte mig för både det ena och det andra i mina tidiga dagar. De känner sig nog väldigt obekväma i min närhet. Jag är inte en av grabbarna men heller inte en på andra sidan. I get it.
Bara för att jag inte spänner musklerna och snackar rattar och motordrivna fordon så fort ni dyker upp betyder det inte att jag är farlig. Jag säger: get over it.
Jag tillägger: jag får klämma på fler brudpattar än ni. Jag gör det med känsla och inte så där burdust och primitivt. Lär er.
Jag tillägger även: ingen kvinna har någonsin fejkat med mig. Jag kan kvinnokroppen. Lär er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.