Därför får jag aldrig k**

Alla människor får ha en egen åsikt. Det är underbart. Och inte alls självklart i världen vi lever i.
Jag blir jävligt provocerad av människor som, jag märker, bara har svalt betet och inte tänkt efter själva. Inte för ett ögonblick. Och de har noll, zero, nada koll på historia.
När de då skriver till mig, och tror sig vara visa, pålästa och ack så politiska, så svarar jag glatt med bifogade filer, artiklar och historiska dokument och ja, jag sågar dem vid de feta fotknölarna.
Inte för att jag har rätt, utan för att jag har fakta. (Mycket viktigt i sammanhanget!)
Därefter händer alltid samma sak: de drar sig tillbaka lite så där politiskt korrekt, men vad de inte vet är att jag har svar på tal även där.
Och gud, så härligt det är när de försätter sig själva i en jäkligt simpel fälla.
Sedan hatar de mig. Men det skiter jag i.
Och jag får aldrig ligga, eftersom det var just det de var ute efter, men jag kunde inte hålla käften och bara ta emot (kuk).
Kvällens konversation avslutades med att jag rådde honom att åka till Israel för att bli av med sina fördomar och han svarade: åk till de arabiska grannländerna, varpå jag svarade: ”jag får ju inte det, eftersom jag har en israelisk stämpel i passet (okej, flera). Says it all, doesn’t it.”
Ja, det slutade så klart med att han skulle ”logga ut och sova”.
Comments closed. Men det går bra att ”gilla”.