Damerna och jag

Jag kom till jobbet och möttes av en vän och kollega. Hon mötte mig i dörren och jag slogs nästan omkull av hennes sex appeal. Hon har vackert ansikte (perfekt make up kl 06:50 en fredagmorgon), blont hår (lite k-rufs), djup urringning (rejäla tits) och en mycket välsvarvad kropp. De långa slanka benen mynnar ut i ett par porröda stilettklackar. Inte konstigt att karlarna står i kö för att få uppvakta denna donna. En bra sak med att vara lagd åt andra hållet är att man får klämma på och mysa med damer utan att det blir porrigt. Utan att bli sedd som en ful gubbe.
Nu väntar jag på nästa kollega – den mörka skönheten. Amazonen. Dock utan stilettklackar.
Edit: Amazonkollegan har ganska vassa klackar hon också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *