Dagens trögfattade as

Så här står det (bland annat) på min profil på det där communityt:

Jo, det är ju bara en massa ballflängare som skriver. Ej av intresse.
Är du en reko, hyvens ung man som inte lassar fram dasen förrän tiden är den rätta – skriv.

Och så dimper det ner ett meddelande i inkorgen:

Hej! Jag läste din text med sympati. Får jag ställa en knäpp fråga? Det ser ut som om du tittar med ett öga i taget på dina bilder. Du verkar gilla att kisa eller blunda med högerögat, fast ibland verkar det vara tvärtom. Är det en slump eller är det nåt speciellt med dina ögon?

Bortsett från att hans fråga var märklig och beskrev något för mig helt främmande… Jag kollade hans profil och jag fann… ja, just det: ballflängarbilder (som jag har censurerat nedan).

11 reaktioner till “Dagens trögfattade as”

  1. Ha ha jisses vilka stolpskott det finns där ute. Han hade inte en jämförandebild också? Tex brevid en fjärrkontroll för stl jämförelse ha ha..(and that is why jag inte nätdejtar..)

    1. Ha ha ha. Jag kollade inte så noga. Ha ha ha. Har inte sett nån jämförandebild med fjärr förut – däremot med ölburk. (Hjälp!)

  2. På GWIP brukar de ha mobilen som jämförelse. Gärna med någon liten vit läcka som telefonen nästan flyter runt i. Ibland vill man bara hälla salpetersyra i ögonen.

  3. Påminner mig om min tioåriga dotter som började gapskratta igår åt en korvbröd som hon tyckte liknade ett manligt könsorgan. Jag undrar vad hon sett för några…

Kommentarer är stängda.