Dagens stockholmstips

Nu när jag, som av en händelse, är på väg ut på resande fot igen så är jag naturligtvis tacksam över att jag slipper bo på hotell. Nog för att det är trevligt, men bortsett från den ekonomiska faktorn så är det ju alltid extra härligt att dimpa ner i lokalbefolkningens vardag.
Första gången jag var i Tel Aviv hade jag inte särskilt många kontakter i stan och då surfade jag ivrigt runt på diverse siter för att hitta ett okej hotellrum till ett okej pris.
Jag minns inte hur eller var jag hittade hotellet jag sedan kom att bo på, men det var en site i stil med den stockholmska motsvarigheten: Stockholm Hotel. Mycket smidig hemsida som jag varmt rekommenderar sommarens stockholmsresenärer att ta sig en titt på. Här finns inte enbart hotelltips, utan även sevärdheter, billiga vandrarhem samt inte minst en överblick över Stockholms tunnelbana – något som förvånande ofta glöms bort på diverse resesiter.
En extra eloge får denna lättnavigerade, informativa hemsida då den även listar gayvänliga hotell – det finns väl inget värre än att känna sig som ett freak.
Vad jag kan se så finns ingen engelsk version, men det kommer förhoppningsvis en så småningom.
Det var dagens tips det. Välkommen till Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.