Dagens retro

För femton år sedan. Femton! Jag var tjugo år ung och ute på europeiska äventyr. I en pool i Alicante svalkade jag min smala, hårlösa pojkkropp (ja, ordvalet är det rätta). Inte en endaste liten valk fanns. Inte en antydan till gubbfetma. I munnen satt ännu samtliga tänder kvar och rotfyllningar visste jag ingenting om. Inte om stela nackar heller, eller hälsporrar eller antidepressiva. Brunbränd och smäcker plaskade jag runt med ett koppel av spanska hunkar runt mig. Den stiligaste av dem alla hette Jesus. Alla ville ha honom; kvinnor och män dansade sina parningsdanser för honom men han brydde sig ej – Jesus hade siktet inställt på den nordiske gossen.
Medan solen kysste min oförstörda kropp dagdrömde jag om min fantastiska framtid. Det där underbara jobbet som skulle bli mitt och hunken jag skulle gifta mig med (ej Jesus eftersom han titulerade sig som bisexuell och en sådan man skulle jag aldrig stå ut med i längden – I love the gays). Jag drömde om den elegant men personligt inredda trean på Södermalm och jag visste med all säkerhet att jag femton år senare skulle vara en både lycklig och lyckad ung man.
Jag visste verkligen ingenting. Nada! Men det var kul så länge det varade.

13 reaktioner till “Dagens retro”

  1. Jag försöker fortsätta dagdrömma… Men det blir svårare och svårare ju äldre och bittrare och fulare jag blir!

 1. 1) bra
  2) äldre = mer intelligent = mer sexig
  3) bitterhet gör ingen glad eller sexig
  4) nej, dock mer manlig

 2. Kim, jag tror helt enkelt att du måste bestämma dig för att ändra attityd här i livet! Du kan fortfarande få den där 3:an på södermalm men då krävs det en helt annan attityd till livet och till dina medmänniskor än den du har idag.
  En av mina allra bästa vänner har vid 52 års ålder träffat sin livs kärlek, flyttat ihop och nu förlovat sig! Så än har du gott om tid 😉
  Om du fortsätter med den här inställningen som du har idag… ja, då kommer du sannolikt sluta som en olycklig bitterbög och det ödet förtjänar få!

  1. Jag ska försöka att ändra attityd! Ska börja jobba på det redan i eftermiddag. Eller what the hell… jag börjar NU.

 3. Bra! Nästa gång du får ett oanständigt förslag på QX bara le och svara med ett artigt nej tack 🙂 När du stöter på en person på gatan som du vanligtvis skulle avsky le och var glad att du inte behöver bo med den personen…
  You go girl!

Kommentarer är stängda.