Dagens retro

Året är 1975 eller 76. Hmm… Det var hur som helst första gången jag kände snön under mina då så små fötter (idag rediga gubbafötter). Ja, jag sitter här och längtar efter snön. Det blir ju så ljust och inte minst tyst då.
Jag tänker på att jag har ungefär samma frisyr idag, som min far hade då. Han var väl en 27-28 år ung när detta fotografi knäpptes. Tidig morgon? Ser ut som en typisk söndag – ja, söndagsångestkänslan fanns förmodligen redan då.
Vi bodde i huset som syns i bakgrunden. I mitten på andra våningen. Numera är huset täckt av gulaktigt tegel.
Notera min fina overall! Rött och svart är alltid snyggt.
kim snow

8 reaktioner till “Dagens retro”

  1. Fin bild, fin overall, synd bara att man inte får se hur far din såg ut…(;-) Brr… jag fryser bara och när jag ser snö, så känner jag bara ”inte nu igen”… så tidigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *