Dagens retro


Nu börjar jag förstå varför de flesta trodde att jag var en ärtig liten tösabit. Mitt tryne är rätt flickigt här, måste jag säga. Tänk att det kunde bli en så pass grov och karlakarlig gubbe av mig (jag känner att ni sitter där och nickar instämmande).
Katten ser så gosig ut men jag har inga direkta minnen av honom. Vi hade rätt många olika husdjur under uppväxten min och det var så lustigt att jag alltid klarade av dem, samtidigt som jag var dödligt allergisk mot alla andras husdjur. Speciellt katter.
Notera de eleganta gröna prydnadssakerna till höger i bild. Den mellersta, smala vasen har jag i mitt hem. Den högra hade jag i mitt förra hem, men dessvärre hade min hyresvärd sönder den. Inte okej.
Jag undrar lite varför vi hade så många gröna saker överallt. Bland annat fanns det en skål med små glasflärpar som stod upp som isglassar. Dem brukade vi glin suga på (!).
Som vanligt syns inte en endaste liten dammtuss. Mitt barndomshem var alltid kliniskt rent. Det är förmodligen någonting jag tar igen idag. Med råge.
kim katt

4 reaktioner till “Dagens retro”

Kommentarer är stängda.