Dagens retro

dagens retro
Vilket fantastiskt fotografi.
Min fantastiske far står med utsvängda sjuttiotalsbrallor och ser lite Hollywoodaktig ut. Paraplyet är så fult att det är toksnyggt. Jag minns det så väl. Det följde med en bra bit in på 80-talet och jag vägrade använda det. Till slut fick jag ett eget chockrosa (såklart) i julklapp.
Ja, där sitter jag och jag antar att vi är på väg till Ica i Fristad. Vi besökte sällan Konsum (som sedan blev konstiga Servus). Undrar vem det är som fotar? Mor antar jag. Var är bröderna mina? Springer de i förväg eller är de ensamma hemma? Hur gammal är jag? Tre? Fyra? Jag vet inte jag. Men jag ser att det är jag. Ung och oförstörd och utan ett enda grått hårstrå.
kim baby

20 reaktioner till “Dagens retro”

 1. Servus ja.. Det hade jag förträngt! Det där fotot skulle lika gärna kunna komma från mina fotoalbum.. Pulka, snö, Prästa.. Det är sååå kul att få se lite kort från dina tidiga år!

  1. Bästa butiken var såklart Rydéns. Hahaha! Och Ljudrummet i Borås…
   Tack. Du får gärna visa upp dina gamla bilder. 🙂

 2. Din lilla toker! Inte är du tre fyra heller. Högst två säger jag 🙂 Men du är fin. Som vanligt. Fin bild. Tänk att på den tiden fanns det faktiskt snö!
  Kram!

  1. Säger du det så… Jag vet ju inte mycket om såna saker. 🙂
   Ja, snö fanns det på den tiden. Vackert var det.
   Puss.

 3. Jaa, Rydéns.. och Kristinas Allehanda! 🙂 Oj.. vilka minnen man fick! Kommer också ihåg dofterna i färghandeln! Det var också där jag köpte mina första parfymer!! 😀

  1. Kristinas Allehanda låter bekant men… hm… Minns inte.
   Färghandeln? Det var nog där jag tog hål i örat. Haha.

 4. Din far ser mycket stilig ut och jag håller med Lotta om att du kan vara max 2 år.
  Jag gillar kvalitén på bilden, nostalgi bara det.

Kommentarer är stängda.