Dagens outfit på grönsaksmarknaden

Snart är sjudagarsveckan över (lite jobb hemifrån ikväll, men sen så…) och ett par lediga dagar väntar. Därför gjorde jag som jag brukar: spenderade lunchen på grönsaksmarknaden. I morgon ska jag ta mig tusan rensa denna kropp – från insidan och ända ut.
Nåväl, jag ville bara visa upp dagens outfit – jag vet ju att ungdomarna gillar sådana inlägg och för att överleva måste man ju nå även den målgruppen. Så here goes:

En av tusentals tygpåsar - en gåva från någon boutique på Biblioteksgatan.

T-shirt: H&M, byxor: Zara (kommer snart mer om dem i ett separat inlägg), skor: H&M, solglasögon: H&M, hund: privat.

Malouma - en ny Madonna?

Ja, jag ska snart bli av med min monchichifrisyr. Jag lovar.
Tillbaks på kontoret nu och så snart städerskan (som har en ny, kortklippt frisyr som jag till hennes enorma glädje berömde) har gått hem så åker paltorna av igen.

6 reaktioner till “Dagens outfit på grönsaksmarknaden”

  1. Alltså, jag undrar fortfarande vem det är som springer runt och fotograferar dig på stan. Det har du aldrig kunnat besvara eller förklara. Eller ber du passerande och turistande japaner att ta bild med din kamera? Förresten – med den där ryamatten behöver du ingen t-shirt. Take it off!

    1. Var jag än rör mig så hör jag *klick klick klick* och snart googlar jag mitt namn och hittar mig själv på tusentals fanbloggar.
      Mattan värmer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *