Dagens mail

Jodå, de där blåsta skojarna fortsätter fiska på torra land (=på bögsiter).
HEJ (lilian.Kassala@yahoo.com)
hur mår du idag behaga jag kommer vilja att ni skickar ett mail till min e-postadress så jag kan ge er min bild för att du ska veta vem l är. (lilian.Kassala@yahoo.com)
Mitt namn är miss Lilian jag såg din profil idag och hitta dig värdig att bli min som någon som jag kan lägga på hans armar, så länge kärleken är oro, omsorg och ni alla NATTEN och kommer l också vilja veta dig mer, och jag vill att ni skicka ett mail till min e-postadress så jag kan ge er min bild för att du ska veta vem l am.
Här är min e-postadress (lilian.Kassala@yahoo.com)
Jag tror att vi kan gå härifrån!
Jag väntar på ditt mail till min e-postadress ovan.
missa lilian
(Kom ihåg avståndet eller färg spelar ingen roll, men frågor som älskar mycket i livet)

Läs om Erik som blev lurad av charmtrollet ”Olga”.

7 reaktioner till “Dagens mail”

  1. @Kim
    Hahaha!! Ja. Eller ”rökt knark”. Allvarligt, man fattar ju inte ett ord. Om man vill öppna upp för ett förhållande kanske man ska börja med att göra sig förstådd.

  2. Fast de blir ju bara svårare och svårare att få tag i en tjej, så desperationen efter kärlek ökar väl. Orsaken till att de blir svårare och svårare är att invandrare inte låter svenska killar att bli ihop med deras döttrar, men invandrarkillarna får vara ihop med svenska tjejer. De räcker med att bara några få procent av de svenska tjejerna väljer en invandrad kille då för att de ska bli grymt mycket svårare att få en ”ok” tjej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *