Dagens mail

jag ska pröva dén här sida vet inte m du kollar din mail du är den andra personen jag skriver till…
Anledning att jag är medlem här är att min fru ringde i sommar och strulade med en kille som är sambo sedan dess har hon eventuellt dejtat folk jag ska begära skilssmässa från henne hon trodde att jag strulade när jag jobbade i HQ i Roskilde en vecka
hon går på spekulationer oc blev otrogen
hör av dig Kram
Man, 38, Tumba
Hej , Jag heter M Du verkar vara verkligt intressant och spännande för mig är en som du det mest sexiga som finns När ska jag få chansen att inte bara drömma om en som du och inte bara läsa om andra som haft turen att stöta på någon som du . Jag har ingen bild här upplagd men skickar gärna en till dig 0m du vill … Hoppas du gillar en busig latino – – –
*Besito*
Man, 26, Sundbyberg
Hejsan mitt namn är T och jobbar som brandman i Moholm, vältränad kropp med en kraftig snopp 😛 skulle vilja prata mer med dig om att kunna träffas eller bara prata, kan jag få din email eller något liknande? du kan ju lägga till XXX@hotmail.com så kan vi prata vidare och kanske ha Cam-Sex om du har en Webbcamera? ha det så bra (L) Puss T
Man, 37, Moholm
vill du träffa en ung 17 prig kille ?
då ska du träffa mig när jag kmr till sthlm 😉
ge mej din msn så skickar jag nakenbilder och visar mig naken i cam <3
Gosse, 17, Sverige
du va ju grymt het 😉
skulle gärna vilja leka lite med dig!
Själv e jag 24 😉
puss o k…
Gosse, 24, Sverige
Du va det absolut vackraste jag skådat.. Blir helt såld när jag ser dina bilder.. Snälla hör av dig..
Kramar!
Gosse, 21, Göteborg
hur mur du.tack 4 sms
Man, 27, Norsborg
Du verkar vara någon i min smak.. Vill gärna veta mer om dig. Kolla in hos mig så kan vi höras på tel sen om du vill.. Är mkt sexuell och gillar det mesta. Vältränad och helrakad och gillar skönt snusk… Hör av dig!
Kram M
Man, 39, Sverige
Heeeeeeeeeeeeeeeej igen,
Hur har din dag varit….?
Lust med lite dirty talk…om du är sugen vill säga…*retas*….;-)…
Puss o smek mellan dina skinkor…;-)….//J
Man, 32, Sverige
Kan behöva komma till en bra salong för att klippa mig och färja håret, kan du nån bra? Tänkte efter lite också, för jag skulle gärna vilja knulla dig extremt mkt och hårt, och visa hur en riktigt ung man som jag går för!!
Gosse, 20, Stockholm
Hej ja vad vore livet utan SEX men här är det TORT som FNÖSKE.
Inte undra på att man blir KÅT när man ser dina bilder
Man, 56, Sverige
Du är så het så man vet inte vilket ben man ska stå på ;=) Skulle du vara intresserad av en date? ring gärna eller dra ett mess om jag inte svara 070XXXXXXX Hoppas du vill/vågar tror du kommer bli nöjd ;=) Kram
Man, 38, Stockholm
H här från den stora staden östersund där isbjörnarna går på gatan och pingvinerna sjunger på torget och jo alla tar skotern på jobbet om renarna är för trött, så är de nog i östersund eller kanske inte du verkar intresant
annars är jag en kille som bjuder på mig själv gillar äta gott på resaurang länge prata om dit och dat promenader med rätt sällskap mysiga hemma kvällar jobbar mycket impulsiv glad alltid ett leende retsam barnslig pratar för mycket ibl håller upp dörren för dig man vet ju aldrig vad som händer innanför*L* de va lite från mig
H är särbo 196cm 95kg mörkt hår 19/16cm
Man, 40, Östersund
jg heter s och bor i avesta .
jg undrar bara om du gillar Vara med någon som är mycket yngre.
om det e sant så säger till .
Gosse, 24, Avesta
godmorgon….sovit gott….hur har du det med kåtheten just nu….? Precis vaknat….med ett härligt morgonstånd….;-)….mmm….
Man, 32, Stockholm
Sugen på stort i dag?
Man, 32, Stockholm
Får jag lov att sätta tänderna i dig och ge dig en kväll du sent kommer glömma?
Man, 28, Stockholm
Hejsan jag är en trevlig och ung man som vet hur man ska behandla män i din ålder jag vill gärna träffa dig och göra nåt med dig du får gärna höra av dig till mig på mailen eller mobilen för jag vill så gärna ha en mail vän de skulle vara skönt att få ha en mail vän som du ja kan knulla dig och ta dig skönt och mjukt om du vill det åååå ring mig nu ja vill ta dig ååå ring 076XXXXXXX snälla Kramar åååå Kyssar från J hör av dig så fort som möjligt
Gosse, 25, Sverige
tja baby
annars det var länge sen fan
saknr dig ‘
Man, 29, Sverige
SVAR TILL SAMTLIGA:
Fy fan vad ni stavar illa, ungjävlar!