Dagen D

Guten Morgen!
Visst sover vi alla lite oroligt numera? Varför är det så? Vi vaknar titt som tätt, kastar ett halvöppet öga på klockan och försöker somna om.
Jag hade lite svårt att komma i säng igår då jag var så exalterad över internetuppkopplingen så jag satt ju så klart och råsurfade och försökte hinna med allt jag missat under de tre senaste dygnen. 🙂
Förresten; när jag ringde och gnällde hos Comhem en av de första gångerna framgick det vilken usel klagare jag är. Jag lät mig förföras av både det ena och det andra och innan jag lade på luren hade jag både digital-TV och fast telefon på g… Men månadsavgiften steg bara med 20 kr så det var ju okej. Jag frågade uttryckligen; “tillkommer inga som helst övriga avgifter?” och de svarade “nej”. Så skulle det visa sig inte vara sant blir jag mycket upprörd.
När jag väl hamnade i säng SMS:ade uppdragsgivaren för webbjobbet och jag kände mig genast en smula stressad. Nu är jag så gott som färdig i alla fall (förutom ett par saker som jag inte har någon erfarenhet av och ej vågar pilla på – typ webbshoppen). Ska bara putsa och polera lite under dagen.
Så… jag hann! För i dagens tidningar finns tydligen feta annonser.