D R A M A !

Hmm… Dagen började inte som jag hade tänkt mig. Först hängde sig datorn (big time) och jag kämpade förtvivlat med att få igång den, men varje gång den skulle in på Windows så lade den av – det gick inte ens att starta den i felsäkert läge. Jag skrek och var förtvivlad. Jag såg alla bilder och all musik som jag inte hunnit backuppa (jag är faktiskt ganska bra på att göra det) och jag kände paniken komma krypande. Till slut (fyra timmar senare) blev jag alldeles yr och bestämde mig för att stänga av datorn ett tag. Sebbe och jag kilade bort till libanesen för att snabbhandla. Då funkade plötsligt inte mitt VISA-kort. Aaargh. Inte mitt kreditkort heller. Som tur var känner libanesen mig rätt väl så jag fick mina prylar på krita (kändes väldigt New York).
När jag kom hem slog jag på datorn och gick ut i köket för att fixa kaffe. Då hörde jag uppstartningsmelodin (?) och jag rusade ut i vardagsrummet och noterade till min enorma, orgasmiska glädje att datorn var vid liv. Jag föll ner på knä och tackade moder jord. Jag ska inte svära på hela veckan.
Nu måste jag tokbackuppa allt jag har i min dator.
Uppdatering: Dramat återkom! Aaargh! Laptopen vägrar starta. Tack och lov har jag en gammal stationär dator också. Den är dock ytterst opålitlig och startar lite som den vill. Just nu fungerar den dock.
Den här dagen har varit ett skämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.