Crap

Jag sitter här och funderar på det här med ekorrhjulet. Ni vet: jobba jobba jobba och när en ledig lucka infaller så är det dags att ta tag i allt det man inte orkar eller hinner göra när man är upptagen med att dra in cash till sig själv och skatt till samhället. Således är man lika trött och grinig efter ”ledighet” som före. Inte bra. Inte bra alls.
Ja, jag skulle ju inte ha något emot att vara hemmaman; att gå hemma och fixa och trixa hela dagarna. Med en schysst platta på i bakgrunden såklart. Nu lär det ju inte inträffa på ett bra tag så därför sitter jag här och kollar efter andra alternativ. Tänk om en kunnig, ärtig och glad människa kunde komma och ta hand om allt det där som jag inte ORKAR MED.
Nu har jag ju min älskade handyman, men dammsuger gör han då rakt inte. 😉
För 838 kr* i månaden kan ”problemet” vara ur världen. Städhjälp finns! Det dammsugs och moppas en gång i månaden. Det torkas och töms och rengörs. Underbart.
För 1154 kr* sker det varannan vecka, och för 2307 kr* en gång i veckan.
Det enda som stoppar mig är min svenniga syn på saken – det känns helt enkelt tossigt att någon ska plocka upp mitt crap och jag vill inte känna mig lat, men å andra sidan blickar jag framåt och ser 19 arbetsdagar med en ynka ledig dag inklämd där någonstans på slutet. Kommer jag att prioritera städning då? Nej, jag kommer vilja sova, så städhjälp vore kanske en bra idé trots allt. Kan Per, som också bor ensam, så kan väl jag! Eller?
Ja, jag får fundera vidare.
*+75 kr utanför stockholmstullarna.

8 reaktioner till “Crap”

  1. Vi har funderat på städhjälp eftersom båda jobbar hårt + har mycket att göra annars också = ingen orkar, vill, har tid att städa = BRÅK, IRRITATION = vi behöver HJÄLP.
    Jag tänker att dom som kommer och städar är entreprenöööörer som annars (om man inte skulle använda sig utav deras tjänst) skulle gå arbetslösa = bidrag (som mina skattepengar skulle betala) eller jobba svart (alltså skulle deras skattepengar inte tillfalla moi ö.h.t. in case of sjukdom etc.).
    Alla vinner på att TA HJÄLP med det man behöver. Typiskt Sverige att hyckla med att folk behöver HJÄLP med sin VARDAG.

  2. Men DIN vardag behöver ju inte det alla andra har bestämt skall vara vardag.. typ städa, tvätta, laga mat. DIN vardag kan ju vara att arbeta hårt och tjäna pengar = du skall INTE behöva städa hemma hos dig också.

Kommentarer är stängda.