Cancer eller en vanlig sträckning

Efter att ha legat ner i tre dygn var jag trots min sjukdom tvungen att göra nåt fysiskt idag. Därför byggde jag ett sovrum. Tidigare har jag haft en ”porrhåla” (säger Hetero-Jompa) men nu har jag byggt ut den så att jag har ett helt nytt rum. Spännande.
Jag är snart frisk men jag har fått för mig att jag har cancer. Eller så har jag sträckt mig. Den som lever får se. Går jag till en läkare så vet vi alla att jag blir hemskickad med en extra stark alvedon i fickan (dvs 2 receptfria) med orden ”vänta en vecka och återkom”. Ja, så höga tankar har jag om den svenska vården. Faktum är att ingen läkare nånsin kunnat ge mig en diagnos. Ever. Förutom den gången då hor-Z gav mig mitt livs första och hittills enda klamydiakoloni. Men det hade ju vem som helst kunnat räkna ut.
Nåväl. Jag är fortfarande svag. Men jag lever än.
Och jag dammade av mitt Alfapet och mitt Uno och jag tänkte att min blivande make måste älska dessa spel.
Faktum är att jag funnit nån som jag tror är perfekt. Mer om honom en annan gång, men han är 38, smart, snygg och vegetarian.
Nöjd i nya sovrummet:

Alfapet och Uno:

Love:

8 reaktioner till “Cancer eller en vanlig sträckning”

  1. Sällskapsspel är kul ju! Vad bra att du är på bättringsvägen! 🙂 Men vad har hänt med din sida? Tar ju evighetér att öppna den… :-/ Kram Kram och ta ett parti Uno med Sebbe!

  2. Nä, Jonas har ALDRIG kallat din sovplats för ”porrhåla”. Däremot, vill jag minnas, har det hänt att ordet ”kärlekskoja” hoppat ut (som en groda?) ur hans mun.
    Stor skillnad faktiskt! 🙂

Kommentarer är stängda.