Blod

Jag har varit och tagit en massa blodprover idag. Sju rör blev det. Det känns konstigt att önska att något negativt hittas i dessa tester eftersom det ändå vore så skönt att få en förklaring till min fysiska matthet. Humöret snurrar på som en svängdörr på Åhléns City och snabbt går det.
Alla har vi våra ventiler. Min har alltid varit musiken. Ingenting kan förklara mina innersta känslor lika bra som en låt. En känsla i en melodi. Hade jag haft sångröst och inte lidit av social fobi skulle jag ha blivit en utmärkt singer-songwriter.
För några år sedan, jag skulle tro att det var 1998, fick jag ett samtal från en ung långskrivare som genom en av mina dåvarande bekanta fått höra om mitt skrivintresse och han skickade då ett musikstycke till mig som han bad mig skriva en text till. Det gjorde jag och det blev en riktigt klassisk schlager. Den kom så klart inte vidare till finalen. Undrar om den hade gjort det idag, nu när det är så många fler låtar som får vara med i tävlingen. Låten hette Revansch. Och den svängde rejält!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *