Australien över dagen

I natt drömde jag väldigt konstiga drömmar. Först var jag och mitt ex i Finland och målade hus (!), sedan försvann han och jag strosade i Helsingfors med Sebbe. I ett köpcentrum fick jag en vit kanin av någon så jag bar både Sebbe och kaninen i famnen. Jag träffade två finlandssvenska tjejer med krulligt hår och när de gullade med kaninen avlägsnade jag mig för jag kunde inte ta hand om den också. Jag stod och funderade på hur jag skulle få med mig Sebbe hem eftersom han inte hade något pass (väldigt ångestfyllt).

Sedan var jag på date i Australien. När jag kom hem tittade jag på en karta och tänkte; “wow, jag åkte till Australien så där över dagen bara”. Därefter mailade jag daten.
Sedan vaknade jag och tänkte att jag borde liftat till finska Lappland för att ta mig över gränsen med Sebbe.
Det är så ibland; man drömmer om något och när man vaknar kan man inte sluta tänka på det. Problem som inte existerar ska redas ut innan man kan gå vidare med dagen. Så var det idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *