Antti Tuisku ”Viilto”


Antti Tuisku Viilto fem k
Den fantastiske Antti Tuisku, som jag skrev om nyligen, har nu släppt singel nummer två från kommande albumet Hengitän (jag andas). Viilto (skåra) heter den och den är ännu bättre än förra singeln Juuret (rötter).
Antti Tuisku är helt klart den skönaste finska popgrabben just nu. Synd bara att han sjunger på finska, då han skulle kunna nå en betydligt fetare publik om han framförde sin electrodoftande danspop på engelska. Ljuvliga melodier, smarta texter och karismatisk sångare!
Men men. Jag tackar moder jord för min tvåspråkighet, även om min finska är långt ifrån perfekt (jag var till exempel tvungen att slå upp titeln på nya singeln).
Viilto och Juuret på finsk tv-gala:

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *