Andra kan väl också se

Nu ska vi snacka lite sömn och drömmar.
De senaste veckorna har jag sovit SÅ gott och så långt är allting bra, men jag har varit så trötter, så trötter. På morgnarna har jag snoozat i hela 40 minuter vilket lett till stress och, naturligtvis, risigt morgonhumör.
Jag har somnat i soffan vid 21 på kvällarna! Fatta.
Ser fram emot söndag – då blir det sova av.
I natt drömde jag om ingen mindre än Måns Zelmerlöw. Jojo. Vi var ihop (gubbsjuk är jag kanske, men å andra sidan är ju grabben vansinnigt brådmogen) och vi satt i en taxi i Jönköping (!) och jag råkade lägga handen på hans lår. ”Nej, nej”, sa Måns och nickade mot backspegeln, ”taxichauffören kan se!” Vi klev ur och promenerade i den kolsvarta natten mot vårt hotell och jag råkade snudda vid hans axel då jag var på vippen att snubbla i mörkret. ”Nej, nej”, sa Måns, ”ingen får se!”
Vi bodde i varsitt rum på hotellet – ingen fick ju se att vi var ett par!
Det slutade med att jag dumpade honom. Sån är jag. Du kan heta Måns Z och vara stilig som få men det spelar ingen roll om du inte kan stå för den du är. Och hör sen!

Finalvecka! Samtliga inlägg bär mellorubrik!
(Nej, jag insinuerar inte att Månsy är fjolla. Jag drömde bara!)

4 reaktioner till “Andra kan väl också se”

Kommentarer är stängda.