Ändå är det han som är lycklig


Grabben till vänster stod just utanför mitt fönster och åt snor.
Medan hans vän ilade iväg för att uträtta ett ärende stod grabben och grävde sig i näsan. Sedan tittade han på fingret. Därefter tog han sig en mumsbit.
Fatta.
Ändå är det han som kommer få ligga ikväll. Livet är så jävla orättvist.

14 reaktioner till “Ändå är det han som är lycklig”

  1. Håller med Aronson, eeeeew. Och nu kommer vi hädanefter inte att våga dejta någon som inte klarat lögndetektortest på att de inte äter snor eller något annat vidrigt. Tack för den..;)

  2. Uuhhh…. Men vet du, jag har sett nåt värre. Det är så äckligt att jag VERKLIGEN inte borde berätta, men som du skriver, det är terapi att berätta… Så läs inte mer om ni tyckte Kims inlägg var i äckligaste laget, för här kommer det:
    För ett tag sen på bussen såg jag en man som uppenbarligen behövde snyta sig. Han hade tydligen ingen näsduk men det hindrade inte mannen. Han snöt sig i handen!! Och då fick han ju en massa snor i handen och så kan man ju inte ha det. Han löste det med den fiffiga lösningen att slicka i sig alltihop!! Jag brukar inte ha ont av äckliga saker men jag trodde på riktigt att jag skulle spy. Och han var ju liksom ute på stan, när han skulle gå av bussen tog han väl säkert tag i nån stolpe (men det slapp jag lyckligtvis att se)…*ryser* Det är sånt som får en att aldrig mer vilja åka kollektivt.

  3. Kan rekommendera Kleenex med balsam. Fungerar vid de flesta tillfällen. De är tillverkade av naturfibrer som är biologiskt nedbrytbara. Och ännu viktigare är att de är FSC-certifierade®. ;o)

  4. Haha! Du är så kul. Men när jag ser det som en metafor för mitt liv och idioten som käkar snorkråkor där men ändå är den lyckliga så skrattar jag inte så högt.

Kommentarer är stängda.