Allt måste man göra själv

Jag fann till min enorma glädje ett älskat åttiotalsalbum på iTunes Store. En platta jag har i LP-format och när jag previewade låtarna i iTunes märkte jag till min stora sorg att de blandat ihop ett par låtar (artisten har två olika låtar med samma titel på två olika album). Vad skulle jag ta mig till?
Jag kontaktade både iTunes och Mariann Grammofon.
Nu väntar jag på svar!
Update: OMG. Nu har jag fått maila på nytt då jag upptäckte ännu fler fel. Fy tusan! Allt måste man hålla koll på själv.
Update 2: Mariann Grammofon hänvisade mig till Warner Music. Har mailat.
Update 3: Svar från iTunes:
Hello Kim,
My name is ***** and I understand the song “Stanna” is mislabeled. The order containing this song is currently processing. Your request is flagged for follow-up and I will contact you once I have more information about your order. Please note that processing can take up to five business days from the date of purchase. Thank you for your patience in this matter.