Aggrolista

Saker som stör mig på såna där mötesplatser på nätet.
– Män som har gjort ett julvykort med sig själva på och lagt ut som hemsidesbild. Så jävla töntigt.
– Män som beskriver sig som ”helgalna”. Och så är de över 40.
– Män som inte kan stava. Män som särskriver exakt allt.
– Män som beskriver sig själva som ”grabbiga” fastän man ser att de har väldigt tveksamma handleder.
– Män som känns pretentiösa.
– Män som ser ut som Västeråsbögar. Har svårt att förklara hur de ser ut… men… de har alltid det ”senaste” från modekedjorna och har noll personlighet. De är ofta mer eller mindre snygga, men det hjälper inte.
– VERSALÄLSKARE.
– Män som visar upp varenda vrå ur de perfekta hemmen.
– Män som spänner sig. Man ser det tydligt. Slappna av!
– Män som kallar sig ”bisexuella” eller ”experimentella” fastän de aldrig varit i närheten av en fitta.
– Män som visar ballen.
– Män som har fotoalbum som ser ut så här: ”mitt hus”, ”mitt ansikte”, ”min kuk”, ”min syster”, ”min systerdotter”, ”min röv”, ”min kollega”, ”min kompis”, ”jag suger kuk”.
– Män som har foton (av sig själva) knäppta av samma gamla tradiga bögfotograf.
– Par (som har gemensam profil på nätet), där den ene är typ 45 och den andre 19 och så anger  de 19 som ålder. Eller kanske 25.
– Män som har statusar som ”jag älskar dig min Peter”. Men umgås med Peter då, vill jag fräsa. Varför sitter du här och horar?
– Män som är allmänt tröga.
– Par som vill att jag ska vara kryddan i deras värdelösa sexliv. Vissa ska bara ha och ha och ha. Var nöjda eller gör slut och gå vidare! As!
– Män som skriver och inte minns att de skrivit tidigare. Om och om igen. När man påpekar detta blir de sura.
– Män som kastar ut en massa krokar (skriver till jättemånga) och när man svarar så kollar de in en och tänker att ”nej, han duger ju faktiskt inte” och så svarar de inte tillbaka.
– Överlag män som skriver och när man svarar så svarar de inte tillbaka (fastän man inte på något vis har kunnat avskräcka dem). Jävla as.

16 reaktioner till “Aggrolista”

  1. Jag som tänkte regga mig igen på QX, men du övertygade mig nu om att inte göra det. För du nämner ju många av de skäl som gjorde att jag tröttnade på stället.

    1. Jag har helt sonika börjat blockera alla störiga. Det kommer hela tiden nya såklart, men nånstans bland svinen finns ett vackert, väluppfostrat lamm.

  2. Du får medhåll från undertecknad… Du säger precis vad jag tänker… Enda skillnaden oss emellan är kanske att jag inte orkar bry mig 🙂 (BTW… hoppas det är ok att skriva med versaler ibland när man verkligen vill trycka på något… annars ligger jag risigt till)

Kommentarer är stängda.