39 och 0 dagar kvar


Jag och Y firar var tionde dag. Idag är en sån dag eftersom fyran blev en trea.
Jag firar också att min älskade syster lämnar mannen och de två barnen hemma och reser till storstaden för att leva rövare hela helgen. Vi har alltid roligt tillsammans – både djupt prat (sådant vi annars håller inom oss), festligheter och hårstuga. Jag är min systers idol och hon är min. Jag är stolt över oss båda. Jag är stolt över att vi båda alltid gjort lite som vi velat. Trampat nya stigar.
Livet ska levas och det ska levas nu. Morgondagen är en myt.
Jag vill också hylla den hemlige vän som ringde tidigt i morse. “Jo, jag har tänkt på en sak i några dagar – vad är det som har tyngt dig den senaste tiden?” Han känner mig så väl och vet omedelbums om det finns fläckar på tapeten. “Tack för din omtanke”, svarade jag, “men det är alldeles för tidigt för att tänka på såna djupa saker”.
Vänner är kalas.