113 dagar

Hemma efter första dagen på jobbet efter 113 dagars sjukskrivning pga. den välkända väggen som ledde mig in i en depression.
Kändes skönt att vara tillbaka på jobbet med nya rutiner och arbetsuppgifter.
Efter jobbet var jag och min vän P på Clas Ohlson och jag handlade järnet. Hade en shoppinglista med mig till och med (=gubbvarning 1). Var tvungen att investera i en klockradio eftersom mobilen av någon märklig anledning slutat väcka mig som den ska. Som tur var hade jag bett min kollega ringa och kolla att jag kommit upp ordentligt (med Theralen sover man ju djupt…). Sedan rusade jag till t-banan men insåg att jag gått hemifrån 10 minuter för tidigt. Så där satt jag på en kylig bänk och poppade för fullt med mobilen.
Handlade nya fina pärmar + ett storpack plastfickor. Det känns trevligare att fixa räkningar och dylikt om allt är snyggt och välorganiserat (=gubbvarning 2). Jag har ett så bra system; en plastficka för varje typ av räkning i en pärm för ett år. Very praktiskt och enkelt. Nu ska jag äta. Fullkornspasta och vegofärssås. Ska hädanefter inte handla på lokala – svindyra – Konsum utan pallra mig till Ica Globen istället. Satt och jämförde priser (=gubbvarning 3) när jag rensade kvitton ur plånboken. Tänk nu; 7,50 i prisskillnad för en vara som kostar 14,50 som billigast! Helt crazy ju.