What to do on a Friday night

Jag sitter på balkongen och är lycklig över att den stora lönnen håller solens strålar borta. När jag orkat handla mat ska jag ta ett glas vitt. För första gången har jag blommor här också. Är thirty something. Vet ej vad det är för sorter men de är små blå och stora vita. Försökte googla men det var ju hopplöst, däremot hittade jag en vuxen trädgårdssajt. Är inte riktigt där ännu, i mognadsprocessen.
Jag trodde att sommarkrogen Before skulle ha premiär i kväll men det var visst först imorgon. Jag som redan meddelat kamraterna vad vi skulle hitta på i afton. Jag sa fel dessutom. Jag sa Bored. Tänkte väl på Pet Shop Boys. Kanske går jag till Spisa hos Helena. Min vän MM jobbar ju där. Fast inte ikväll kom jag just på.
Nej, nu måste jag gå och handla. Men jag vill verkligen inte. Och Sebbe kan jag inte ta med mig eftersom jag inte kan/vågar lämna honom utanför. Har ju läst om huliganerna som stal en liten en och lät sina kamphundar ta livet av den. Bura in! Inför skampåle. Det skulle bli en succé och en bra uppföljare till alla dokusåpor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *