What a fucking waste

Okej, det är onsdag och därmed dags att vara lite smådjup.
Det känns lite som att jag (delvis ofrivilligt) slösar bort så mycket.
Alla dessa stentrista dagar som bara kommer och går – svisch svisch – är ett slöseri. Tänk om det fanns någon jävel där som kunde dela eländet – allt skulle genast kännas så mycket roligare.
Alla värdelösa sömnlösa nätter driver mig till vansinne. Och ser jag mig omkring så ser jag bara idioter, idioter, idioter. Att vara småblåst är okej, men att vara trög är det ta mig tusan inte. Örfilen hänger konstant i luften.
Och sexualiteten – what a waste! Jag skulle kunna göra någon så glad… Nytta och nöje.
Och jag läser om alla märkliga människor som hoppar från blomma till blomma (vore det fredag skulle jag skriva ”kuk till kuk”). Själv behöver jag MINST ett halvår innan jag ens kan blänga på någon ny flamma. I regel går det dock tre år innan det smäller till igen.
Aaargh. Jag känner mig oerhört rastlös och vips ligger jag på dödsbädden och alla chanser och möjligheter är puts väck.
Nej, jag orkar helt enkelt inte med denna astråkiga pissvardag längre. Det måste hända någonting. N-u. NU!
Medan jag ivrigt väntar så lyssnar jag på en fantastisk bit med ljuvliga 80-talsljud och överraskande blippbloppar.

12 reaktioner till “What a fucking waste”

  1. Tror du verkligen dessa människor som hoppar från ”kuk till kuk” är lyckligare? Visst de har kanske små ljuva stunder, men det är ju KÄRLEK vi vill ha! Förr eller senare får du det. Håll ut vännen! Krama Sebbe i mörkret… en trofast vän som aldrig sviker! Puss och Kram på dig Kim!

    1. Jag tror inte att de riktigt vet vad kärlek är. Faktiskt. Men å andra sidan kanske det är roligare…
      Jag kramas med Sebbe hela kvällarna. 🙂
      Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *