Vågade ord och annat

Härlig eftermiddag och kväll igår.
Drack te och åt pizza (”Från jord till bord” från Dalens pizzeria – rekommenderas) med Tysken och njöt av att ha sällskap av ännu en kamrat jag till fullo kan vara mig själv med. Det är så härligt när folk känner en så väl att man kan kläcka ur sig de mest politiskt inkorrekta skämten och veta att åhöraren vet att man inte menar det man säger.
Gårdagens citat
Tysken var lite (mycket) överraskad över att det sitter en säkring inuti strömbrytaren och jag sa ett sanningens ord: “I Sverige är vi så säkra att vi till och med använder ko*dom när vi o*anerar”.
Nu ska jag fila på en lista jag haft i åtanke i över ett år. Mastodontjobbet med den har dock hållit mig ifrån att ta tag i den men nu är jag redo. (Kommer snart.)
Jag har en hel del att göra idag med ordinarie arbete + extrajobbet så jag måste avrunda nu.
Vill dock inflika att jag måste börja sova mer än tre timmar per natt. Inatt blev det fem. En förbättring. Och det känns i kropp och själ.