Vad har du i väskan, pojk?

Det ska jag berätta:
laptop + sladd och mus, glasögon, hudsalva, paraply, nikointuggummi, antibiotika, godmorgonvälling och knäckebröd (i hopp om att faktiskt få i mig frukost men mest släpar jag bara min mat fram och tillbaka), iPhonesladd och hörlurar, kalender, några lösa papper, snytpapper, plånbok samt nycklar.
Spännande! Anteckna!
Vad har du i väskan? Låt mig se.

16 reaktioner till “Vad har du i väskan, pojk?”

  1. Jag har nycklar, plånbok, cigaretter, 3-4 tändare (ifall någon går sönder..), kvitton, några pennor, tamponger och tuggummi! Nej.. inget spännande direkt.. (Önskar det var kondomer, en bunt med telefonnummer till sexiga hunkar och en dildo… Men nej, Hille är en grå filur som smälter in bland alla andra..) 🙂

    1. Det är bra att du har MÅNGA tändare.
      Kondomer slutade jag bära runt på för tio år sedan. Insåg att jag inte skulle vara så optimistisk…

  2. Oavsett vad jag har i väskan så saknar jag alltid det jag för stunden behöver. Högst varierande innehåll men standard är tre ting – snus (både med och utan nikotin), kalendern och pennskrinet (med usb-minne). Kanske där också döljer sig tandtråd, visitkort och näsdukar, om jag har tur.

  3. Jag har inte lagt nåt i min mössa (just love the Bettansång!) , men min väska, suck… Den är full av skräp. Den innehåller i skrivande stund: Nycklar, småmynt, en kalender, en liten anteckningsbok (utan anteckningar), ett anteckningshäfte, en orange ”Les Carrés de Chocolat Maxim’s De Paris”-ask med pennor, gamla freestylehörlurar (som faktiskt passar till min relativt nya mobil), ett reflexband, två plastpåsar, en ”pocket guide to first aid”, huvudvärkstabletter, visitkort, en mobilladdare, ”sykkelkart for Oslo sentrum”, näsdukar och en ”refreching towel” med citrondoft. Tugga på den du.

Kommentarer är stängda.