Utekväll

Hej. Sitter på tuben på väg hem. Småberusad. Träffade god vän på favoritkrogen och blev småkär i man som såg ut som hockeyspelare. Wayne Gretzky kallar jag honom. Träffade även ett ligg från 1995. ”Kom inte på lakanet, min tjej får inte se”. Jag kom. Träffade dessutom ett ex från 1997. Vi var väldigt lika sa min vän
(Här höll jag på att bli rånad, men klarade mig. Fortsätter detta inlägg imorgon.)
Uppdatering:
Nyvaken i sängen. Okej, berättelsen fortsätter. Ett par unga män var kraftigt påtända/påverkade och de levde rövare i tunnelbanevagnen. Efter ett tag satte sig den ene bredvid mig och jag noterade plötsligt att han hade handen i min jackficka. Jag blev småchockad och undrade vad han höll på med. Han + vän klev snabbt av.
Det som provocerar mig som fan är att han var ung, man och av utländsk härkomst. Det finns fördomar i samhället och du får ta ditt jävla ansvar och se till att inte leva upp till dem!
Ex: när jag hade finländskt efternamn var jag aldrig full offentligt. Köpte heller inte mina köksknivar själv. Det är ett ansvar man får ta.
Nu: folket tror att bögar bara knarkar och knullar. Jag gör således varken eller.
Så: TA DITT ANSVAR! Låt ingen få sina fördomar bekräftade.
Det är en svår och primitiv tid vi lever i.

4 reaktioner till “Utekväll”

  1. Jisses, close call där. Och du har rätt, man har ett visst ansvar att inte ge näring åt folks fördommar. Således har jag nog aldrig varit så svårflörtad som när jag som ung o blond svenska bodde på rivieran..;)

    1. Exakt! Man får ta sitt lilla ansvar och göra världen till en bättre plats! Sebbe drar även han sitt strå till stacken eftersom alla tror att han är fjollig och mesig. Han visar genast att han är en mycket dominant ung man!

Kommentarer är stängda.