Under Bara Bar

Är trött i hela kroppen efter gårdagens eskapader. Träffade Havre på Underbara Bara Bar (ja, det heter så) på Söder. Hann bara med en drink och sedan kysste jag henne farväl och det såg ut som om vi hade haft en väldigt dålig blinde date… Sedan vidare till Torget där jag träffade R, hans kille M, PG och Patrik. Och Linda Havre kom dit så småningom. Vidare till Connection där vi träffade Mattias och så dansade vi hela natten lång. Och jag försökte få Magnus att sluta röka. Jag tog hans ciggpaket osv. Nåväl. Det gick sådär… Nu ska jag strax iväg och träffa Yair (för första gången). Han har köpt en skiva åt mig i Israel, som jag har velat ha i flera år men den finns icke i Sverige och kostar multum att beställa över nätet.
Annars mår jag bra. Bättre än på evigheter faktiskt. Hoppas det håller i sig.
Ja, förresten, jag lovade ju att i min blogg berätta vad M sa om R, så here goes; “Han är en underbar människa som jag tycker väldigt mycket om. Han är speciell”. Det var väl fint! Att bli omnämnd som “speciell”, det är fint. En vacker dag ska jag också vara speciell för någon.