Trekant

Eftersom det är lördag kväll kan vi vara lite vågade.
Jag har tänkt på det här med trekanter. Brittis sjunger ju om dem i sitt senaste stycke och jag kom därav att tänka på mitt ex-ex. Han sa en gång: ”Du måste vara den ende stockholmaren som aldrig har haft trekant!” Är det så? Är det bara jag kvar?
Även utomsocknes är välkomna att svara på frågan.
Jag stod i baren på Tip Top en gång och en supervacker man som jag spanat in ett tag kom fram till mig. Han ville gärna mysa lite men ganska snabbt framgick det att det då skulle vara han, jag och hans väninna med i leken. Nej tack, sa jag med brustet hjärta.
Han var verkligen superhet.
Sex och porr är ju gött, men nej, jag vet inte om jag skulle vilja vara med om en trea. Jag orkar ju knappt med en tvåa!

För övrigt skrattar jag gott åt att video/radioversionen av denna låt begåvats med lite hederlig amerikansk censur. Ja, ”living in sin is the new thing” har blivit ”living in nis…” Hahaha så patetiskt.

23 reaktioner till “Trekant”

  1. (Det finns nån i Oslo också som inte har den erfarenheten har jag hört rykten om, men säg det inte till nån). Varför är det nåt nytt med att bo i Nice?

  2. Nej, 3 må vara ett heligt tal och alla goda ting är tre.. Men säg mig.. Varför är varningskyltar trekantiga? Jag tillhör således din grupp… kan inte heller riktigt förstå tjusningen.. 🙂

  3. Jag fick en gång ett ”erbjudande” om att ”vara i centrum” och fick några dagars betänketid. Det var ett helt vanligt par, lite yngre än jag, i mitt tycke ser de bra ut, mycket vänliga och jag var bakant med dem. Helt ärligt funderade jag på det och var lite nyfiken med, men tackade nej. Inget jag ångrar, det är tillräckligt att göra och uppleva när man är två, tycker jag.
    Däremot skulle jag tycka det vore intressant att korsa väg med en man som uppriktigt och på djupet vill utforska Maithuna. Snygg ska han vara också, iallafall i mina ögon. Var hittar man en av det slaget tro? 😉

Kommentarer är stängda.