Sunkiga söderhak och glammiga nattklubbar

Yes, jag är väl lite knäpp då. Gårdagens “vi tar en öl” med PM blev ju en helkväll som avslutades med fröken Havre på Patricia.
Det var hursomhelst väldans trivsamt att sitta och hinka öl med PM. Hade hemskt mycket att prata om. Trevlig tjej. Och snygg.
Slutligen höll hon på att somna och jag ville bara inte åka hem så jag sms:ade Havre som jag inte sett på säkert ett år och snart träffade jag henne på Torget. Däremellan bekantade jag mig med två unga damer, hemskt trevliga.
Anyway. Det blev lite diskodans innan jag saknade min kille så pass mycket att jag satte mig i en taxi och 450 kr senare satte jag nyckeln i låset och somnade bredvid honom. Eller snarare; han svarade inte när jag ringde och eftersom jag a) hatar att bli ignorerad och b) är så oerhört misstänksam åkte jag hem till honom.
Är lite slö i hjärnan just nu.
Är jag en jobbig människa med abnorma känslomässiga svängningar? Jag undrar verkligen.
Mitt ex, R, ska komma över. Är i ovanligt stort behov av sällskap just nu.
Hej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *