Succé på jobbet

Igår invigde vi vår nya butik i Kajsaniemi i centrala Helsingfors. Det blev omedelbar succé.

Vi var inte helt förberedda på att inslaget på lokalnyheterna skulle ha ett SÅDANT genomslag. Helsingforsarna kom i drivor och de älskade vår flådiga butik. De tackade oss för att vår second hand-kedja äntligen finns i innerstan och en efter en önskade de oss lycka till.

Känner mig som hemma.

En gammal tant sa: ”Underbart att ni äntligen finns här mitt i stan” och jag svarade ”Visst är det” och gjorde tummen upp. Då log hon sitt underbara tantleende och gav mig en rivig 👍🏼 tillbaka. Så söt.
En finlandssvensk dam sa på sin eleganta svenska att ”särskilt bokavdelningen är suverän”. Jag svarade: ”Jag tar åt mig eftersom det är jag som har organiserat och planerat den”.
Alla var glada och alla var imponerade av vårt CLASSY utbud. I vår citybutik säljer vi prylar för ”citymänniskan”.

Ja, det var en oerhört hektisk men underbar dag. I vår butik på Kajsaniemigatan kommer jag att trivas.


2 reaktioner till “Succé på jobbet”

  1. Välkommen tillbaka. Jag har under sommaren saknat dina uppdateringar och betraktelser. Du har precis som jag inte tillbringat sommaren i vassen utan njutit av härliga bad. Detta är nog överlägset en av mina bästa semestrar på länge. Sol,bad båt och skärgård. Stort grattis till din nya tjänst i hufvudstaden och vad härligt att invigningen blev en succé. Ta hand om dig. Kram Ullis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *