Stressad och låg

Jag måste ta en promenad för att rensa mina tankar. Jag inser att den meningen låter som något hämtat ur Dallas. Men så är det. Känner mig stressad, darrig och låg. Och jag undrar hur den här sommaren kommer att klaras av i det Kimska hemmet. Jag menar; det är redan för varmt. Jag hatar att svettas men gör det numera av minsta lilla fysiska ansträngning. Exempelvis av att promenera till tunnelbanan (fem minuters promme).
Nej; det beror inte på att jag är en oldie but goldie utan på pillren jag äter. De får en att svettas konstant. Finns det svettfetischister? Jag har ju frågat det förr men frågar det igen; finns det navelluddsfetischister? Jag skulle kunna tjäna en rejäl hacka.
Jag vet att jag är lite äcklig nu.
Men jag är ganska snäll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.