Stoppa tranståget och lägg ner woke-eriet

Jag har läst på om detta i flera år och jag har sett så många dokumentärer och andra program i ämnet.
Vi normalbegåvade HBT-personer är SÅ HÄR trötta på att förknippas med den aggressiva, ”progressiva” woke-rörelsen.

Alltså det här med att tonåringar som upplever sig som transpersoner, ges hormoner och deras tuttar och könsdelar skärs av.

Jag har tänkt mycket på saken.
Det pågår en hysteri. En masshysteri.

Hade jag idag varit född i ett överliberalt USA eller liknande, och jag hade blivit matad med denna woke-trans-propaganda så hade jag med stor sannolikhet kommit hem en dag och sagt: ”I’m a girl.” Och vips hade hormoner satts in och sedan hade mina könsdelar skurits av. Och om inte det senare så hade jag för alltid haft pipig röst och jag hade aldrig blivit karaokekung (med underbar, manlig stämma).

Vad folk inte förstår i dagens samhälle är att det är okej att vara en maskulin tjej eller en något feminim man. Det är helt OKEJ. Det betyder inte att du är transsexuell!

Brasklapp: det finns ”riktiga” transpersoner. Jag känner två och jag följer flera på sociala medier. De är lika bekymrade som jag.
Dessa hysteriska extremister drar ett löjets skimmer över oss verkliga (och NORMALA) HBT-personer. De bara sabbar och förstör.

Det finns mycket info om detta på nätet. Se vittnesmål på ex. youtube, där tjugoåriga kisar har blivit förstörda av läkemedel och hormoner. Och sedan: ”Oj, jag var ju bara bög.”

Det handlar som vanligt bara om dessa narcissister till människor som vill ”godhetssignalera”. De är inte HBT. De känner förmodligen inte ens nån som är det, men de vill stå på barrikaderna (gäsp) för ”vår” skull (dubbelgäsp) och de ser oss som små maskotar som de vill ”stå upp för”.
Nej tack. Vi behöver inte er. Och vi behöver absolut inte era spygröna frisyrer. (Varför gör ni er alltid så fula som det bara är möjligt?) Ni gör oss ingen tjänst.
Lägg ner och skaffa er en egen jävla hobby.
Eller skaffa er ett husdjur.

Visst måste väl var och en ändå förstå att det är minst sagt märkligt att jag, som homosexuell man (som faktiskt stod på barrikaderna förr i tiden, då det faktiskt gjorde en skillnad) inte längre är välkommen i dessa kidnappade sammanhang, eftersom mina politiska åsikter är för ”höger”?
Ja, dessa sammanhang är ju kidnappade och kapade av dessa vänsterextrema galningar som inte har nåt med ”rörelsen” att göra.

Bara skärp er och lägg ner woke-eriet.

Tranståget har nått sin slutstation.

Som vanligt förstördes en god sak av den hysteriska woke-vänstern.