Sommarnatt, sommarnatt, får människor att älska, och kanske älskar vi, innan natten är slut

morgongardinDet var extra varmt i bostaden igår kväll, så när läggdags närmade sig släpade jag ut gästmadrassen och placerade den framför den helöppnade balkongdörren (med elegant gardin som insektsskydd). Därefter körde jag in öronpropparna (mycket oväsen där ute) och somnade bums.
Ljuvligt var det att vakna omgiven av frisk luft och när jag drog ut propparna ur mina öron (som älskar att bli slickade) så låg jag kvar ett tag och lyssnade på alla tusentals fåglar som väsnades som fan.
Det är ett sant fattigmansnöje att ligga ner och blunda och bara lyssna på fåglarnas sång och kraxande. Try it.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 reaktioner till “Sommarnatt, sommarnatt, får människor att älska, och kanske älskar vi, innan natten är slut”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *