Semester 2010

Samantha & Sabrina.
Fox & Salerno.

Jamen då tar jag väl semester nu då. Ja, tredagarssemester… Plus några lediga dagar så… allt som allt en minisemester. 🙂
Jag är inte känd för mina långa semestrar; det blir en vecka här och en där – helst i april-maj + september, eftersom jag då gärna reser till… ja, just det – Israel.
I år har jag jobbat mer än någonsin; både sjudagars- och 14-dagarsveckor + kvällsjobb hemifrån, så jag kände att jag var i behov av några slappa dagar.
Lustigt nog under Sthlm pride, men jag skippar i år också [jag är ju politisk och festlig året om].
Naturligtvis blir det en hel del sommarmusik. Tänk: samarbetet mellan de forna rivalerna Samantha Fox och Sabrina Salerno.
Kan Sam och Sab bli sams så kan vad som helst hända (läs: det är snart fred i Mellanöstern).
Nu gillar jag inte låten Call Me, men jag gillar ju pattbrudar och jag tycker så klart om soundet och produktionen. Ja, jag vet att jag inte är känd för min goda smak.


Ha det gott.
Jag bloggar i veckan, men händer inget jättestort så kanske det stannar vid textlösa inlägg med bilder från ett regnigt Stockholm… (Jag är ju inte känd för min goda timing heller.)

6 reaktioner till “Semester 2010”

  1. Ja, jag har nästan blivit manisk när det gäller ”Call me”…. (;-) Idel lovord och bara så underbart!! Min smak ska vi inte bara tala om… (;-)

Kommentarer är stängda.