Sådan är jag

Okej, så jag kunde inte sova så jag har sett på SVT24:s nyhetssändning om och om igen.
Jag vill inte sova ensam. Det är inte min favoritsyssla. Jag är svag på den punkten. Jag vill att en trevlig ung man ska ligga och hålla om mig tills jag somnar. Och säga fina saker. Som att jag är bra och snygg och smart och sexig och… så vidare. Ska det vara för mycket begärt? Hoppas jag inte ger ett patetiskt intryck nu. Men what the hell, det bjuder jag på. Mitt nyårslöfte är ju trots allt att jag ska bli mer som en gås. Låta allt rinna av mig. Och inte bry mig så mycket. Året har börjat bra i alla fall.
Jag har insett att det mest är tonårstjejer och något äldre män som faller för mig. Varför är det så?
Gud vad jag är glad över mina vänner som stått ut med mig och mina ups and downs. Och min familj som jag fått så mycket bättre kontakt med.
Det är sådana saker jag sitter här och tänker på när jag är sömnlös. Har dancemusik i lurarna. Jag kanske borde byta till något lugnare som får mig att vilja sova snarare än dansa. Äh, jag har ju inte bråttom någonstans. Vad har jag för aktiviteter inbokade den närmaste tiden? Kanske måste gå och stötta en kompis som ska DJ:a på lördag. Sedan har jag en långpromenad inbokad på torsdag. Och om två veckor ska jag jobba. That’s it.
“I’m available for dates, or if you would like to pop by sometime, that would be nice”, som Bridget Jones sa. Jag är en sådan som börjar lipa när jag ser förutsägbara romantiska komedier. Sådan är jag. Hurdan är du?